News

news-bokpuff

”Juices, Smoothies & Sunshine Foods”, är en lekfull samling av rena och okonstlade recept från Maria Wirén som tillsammans med sin man Steven Collyer grundade Naked Juicebar.

Friska juicer som piggar upp, krämiga favoritsmoothies som återhämtar, naturliga snacks för sötsuget, strandvänlig lunchmat och enkla soppor för kvällen. Boken och recepten följer en nyansrik dag i paradiset – från soluppgång till solnedgång. Enjoy!

Den finns att köpa i våra juicebarer, hos Akademibokhandeln, Åhlens och välsorterade bokhandlare samt på CDON, Bokus och Adlibris.

15 August

berry liquorice

Nu har en ny kampanjperiod tagit vid. Missa inte denna härliga smoothie med smak av hallon och lakrits som är på besök till och med 30/9.

14 July

Naked Juicebar 10 år

Idag, 14 juli 2017, är det 10 år sedan vi öppnade vår första juicebar på Nova Lund. Vi firar för fullt i våra barer under dagen!

01 July

Beach Crusher

Vi välkomnar juli och i och med det en ny kampanjperiod. Sommarfavoriten Beach Crusher är tillbaka!

07 June

Luxurious flatbread

En härlig nyhet som ni hittar i utvalda enheter är vårt grillade flatbread toppat med rödbetor, chèvre, pumpakärnor och bladspenat.

15 May

Strawberry Limelicious

Fira våren med oss! Vår fräscha smoothie Strawberry Limelicious med smak av jordgubb, lime och mynta är tillbaka på besök.