News

Vi säger stopp till plastsugrör och inför nu papperssugrör!
Häng med på vår resa mot fler hållbara alternativ!

 

news-bokpuff

”Juices, Smoothies & Sunshine Foods”, är en lekfull samling av rena och okonstlade recept från Maria Wirén som tillsammans med sin man Steven Collyer grundade Naked Juicebar.

Friska juicer som piggar upp, krämiga favoritsmoothies som återhämtar, naturliga snacks för sötsuget, strandvänlig lunchmat och enkla soppor för kvällen. Boken och recepten följer en nyansrik dag i paradiset – från soluppgång till solnedgång. Enjoy!

Den finns att köpa i våra juicebarer.

17 April

Naked Juicebar Väla flyttar

Den 18 april stänger vi tillfälligt baren i Väla för renovering och flytt till ny plats i köpcentrumet. Den 23 april slår vi upp dörrarna för vår fina och förbättrade bar. Välkomna!

02 April

Vi firar morotens dag!

Den 4 april är det Morotens Dag! Det firar vi med Caring Carrot Soup för 50 kr och Orange Ginger Fizz (regular) för 35 kr!

01 April

Naked Juicebar Farsta Matplan

Från och med den 2 april finns det inte bara en utan hela två barer i Farsta Centrum! Välkomna till oss, nu även på Matplan!

15 February

Naked Juicebar Bergvik

Snart öppnar vår första juicebar i Karlstad upp, närmare bestämt den 25 februari! Vi hoppas på att få träffa många härliga Karlstadsbor hos oss framöver!

30 January

Menigo som ny helhetsleverantör

Från och med februari startar vårt nya samarbete med Menigo som huvudleverantör till alla våra enheter runt om landet.