News

Vi säger stopp till plastsugrör och inför nu papperssugrör!
Häng med på vår resa mot fler hållbara alternativ!

 

news-bokpuff

”Juices, Smoothies & Sunshine Foods”, är en lekfull samling av rena och okonstlade recept från Maria Wirén som tillsammans med sin man Steven Collyer grundade Naked Juicebar.

Friska juicer som piggar upp, krämiga favoritsmoothies som återhämtar, naturliga snacks för sötsuget, strandvänlig lunchmat och enkla soppor för kvällen. Boken och recepten följer en nyansrik dag i paradiset – från soluppgång till solnedgång. Enjoy!

Den finns att köpa i våra juicebarer.

21 July

Order app

Ladda ner Ancon Order nu!
I appen beställer du enkelt och betalar direkt. Slipp alla köer och hämta upp i din närmsta juicebar*.

Ladda ner den här.
*Se under rubriken ”app” vilka juicebarer som är anslutna.

23 May

Liljeholmstorget here we come

Inom kort finns vi även i Liljeholmstorgets galleria.
Vi ses den 1/6 !

22 February

Vi blir med app!

Väldigt snart kommer du enkelt kunna beställa, betala & hämta upp din order via vår app! Du får en gratis dryck på ditt första köp och kommer kunna samla stämplar, ta del av erbjudanden och information. Planerad lanseringsdag är fredag 25/2 och du kan se vilka enheter som är anslutna här.

18 February

Vi öppnar i Kista Galleria!

Fredag den 25 februari öppnar vi ny juicebar i Kista, hoppas vi ses där! Psst… Självklart kommer det finnas härliga öppningserbjudanden som ni inte vill missa.

16 February

Grapefruit Sunshine är tillbaka!

Kom förbi oss för din kopp solsken och unna dig en Grapefruit Sunshine Smoothie. Denna fräscha kampanjsmoothie innehåller en blandning av söta jordgubbar, mango, vår krämiga frusna mangoyoghurt och färskpressad grapefrukt & äpple. Finns tillgänglig 15/2-31/3.

30 August

berry liquorice kampanjsmoothie

Den är tillbaka och finns på menyn fram till och med 30/9! En krämig smoothie med smak av hallon och lakrits, en vinnande smakkombination helt klart.

Next page