News

Vi säger stopp till plastsugrör och inför nu papperssugrör!

Som ett steg på resan mot mindre användning av plast byter vi nu ut våra sugrör. De nya är BPA-fria, FSC-certifierade, tillverkade utan kemikalier och har en koldioxidneutral produktion. De är 100 % nedbrytningsbara och kvalitén håller såklart till våra juicer & smoothies. Vi är stolta att stötta Ecologista som inte bara erbjuder ett bra sugrör utan som även ser till att nya träd planteras samt plockar skräp världen över. Läs mer här.

Vi gör det enkelt för dig som kund att välja bort plastsugrör, häng med på vår resa mot fler hållbara alternativ!

 

news-bokpuff

”Juices, Smoothies & Sunshine Foods”, är en lekfull samling av rena och okonstlade recept från Maria Wirén som tillsammans med sin man Steven Collyer grundade Naked Juicebar.

Friska juicer som piggar upp, krämiga favoritsmoothies som återhämtar, naturliga snacks för sötsuget, strandvänlig lunchmat och enkla soppor för kvällen. Boken och recepten följer en nyansrik dag i paradiset – från soluppgång till solnedgång. Enjoy!

Den finns att köpa i våra juicebarer.

01 July

Beach Crusher

Vi välkomnar juli och i och med det en ny kampanjperiod. Sommarfavoriten Beach Crusher är tillbaka!

07 June

Luxurious flatbread

En härlig nyhet som ni hittar i utvalda enheter är vårt grillade flatbread toppat med rödbetor, chèvre, pumpakärnor och bladspenat.

15 May

Strawberry Limelicious

Fira våren med oss! Vår fräscha smoothie Strawberry Limelicious med smak av jordgubb, lime och mynta är tillbaka på besök.

01 April

Coffee Cashew Crunch

Vi välkomnar smoothien Coffee Cashew Crunch som är tillbaka på besök. Smak av kaffe och cashew, det kan inte bli annat än rätt.

15 February

Grapefruit Sunshine

Vår kampanjprodukt Grapefruit Sunshine är nu tillbaka, under perioden när grapefrukten är som bäst.