News

Vi säger stopp till plastsugrör och inför nu papperssugrör!
Häng med på vår resa mot fler hållbara alternativ!

 

news-bokpuff

”Juices, Smoothies & Sunshine Foods”, är en lekfull samling av rena och okonstlade recept från Maria Wirén som tillsammans med sin man Steven Collyer grundade Naked Juicebar.

Friska juicer som piggar upp, krämiga favoritsmoothies som återhämtar, naturliga snacks för sötsuget, strandvänlig lunchmat och enkla soppor för kvällen. Boken och recepten följer en nyansrik dag i paradiset – från soluppgång till solnedgång. Enjoy!

Den finns att köpa i våra juicebarer.

01 July

Vi ses snart Kungsbacka!

I slutet av september slår vi upp portarna på Kungsmässan, söder om Göteborg. Vi ser fram emot att servera Kungsbackaborna fräscha juicer och krämiga smoothies snart.

01 March

Vi öppnar nytt

I slutet av mars öppnar vi en ny juicebar, denna gång i Torp Köpcentrum. Vi ses snart Uddevalla!

01 March

Grapefruit Sunshine Smoothie is back!

Grapefruit Sunshine kampanjsmoothie är äntligen tillbaka, nu när grapefrukten är som allra bäst! En uppfriskande och fräsch smoothie med just grapefrukt, jordgubb, mango, äpple och vår frusna mangoyoghurt. Finns tillgänglig 15/2-31/3 i våra juicebarer.

29 September

Stopp till plast, nu inför vi papperssugrör!

Som ett steg på resan mot mindre användning av plast byter vi nu ut våra sugrör. De nya är BPA-fria, FSC-certifierade, tillverkade utan kemikalier och har en koldioxidneutral produktion. De är 100 % nedbrytningsbara och kvalitén håller såklart till våra juicer & smoothies. Vi är stolta att stötta Ecologista som inte bara erbjuder ett bra sugrör utan som även ser till att nya träd planteras samt plockar skräp världen över. Läs mer här.

Vi gör det enkelt för dig som kund att välja bort plastsugrör, häng med på vår resa mot fler hållbara alternativ!

21 July

Order app

Ladda ner Ancon Order nu!
I appen beställer du enkelt och betalar direkt. Slipp alla köer och hämta upp i din närmsta juicebar*.

Ladda ner den här.
*Se under rubriken ”app” vilka juicebarer som är anslutna.